Sportsko - engleski vrtić "Wonderland"

×

Error message

  • Deprecated function: implode() [function.implode.php]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/gradnis/www/www.gradnis.com/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/gradnis/www/www.gradnis.com/includes/menu.inc).
Adresa: 
Maksima Gorkog br.2,
Web: 
www.vrticwonderland.rs
Kontakt: 

062 295 915
063 55 66 60

 

Vrtic Wonderland osnovan je 01.09.2004, a od marta 2013. godine, smo u novom prostoru i napravili smo najbolje moguće uslove koje svakako zaslužuju naša deca. Prvobitni vrtić preselili smo u lokal od 150m2, sa dvorištem i nišavskim kejom koji nam je na 20m i mogućnošću provodjenja velikog dela dana u najlepšoj gradskoj prirodi. Vrtić je namenski pravljen za dečje potrebe sa svom pratećom opremom i neophodnim sredstvima za obavljanje vaspitno-obrazovnog rada.

Vrtić ima prostor za fizičke aktivnosti. Prostor veličine 35 m2 namenjen je za fizičku aktivnost dece. Prostor je opremljen spravama za razvoj pokreta, spretnosti, krupne motorike kao i setove za korekciju ravnih stopala i pravilan razvoj. Deca ovde razvijaju spretnost, okretnost, brzinu, pritom uče šta je timski rad.

o nama
Naš trud je neiscrpan. Protkan je ljubavlju, zadovoljstvom i srećom što smo okruženi najdivnijim i najlepšim bićima na ovoj planeti. Zadovoljstvo nam je što dan počinjemo pesmom, a završavamo osmehom.

Stvorili smo neraskidivu nit i vezu koja će zauvek ostati urezana u naša pamćenja. Vreme provedeno u vrtiću stvara mnoštvo fotografija koje ne blede vremenom, nego im se sa osmehom uvek vraćamo.

Zato je naš imperativ srećno i zadovoljno dete, jer mi stvaramo korene iz kojih će izrasti jednog dana zdrava i samostalna ličnost. Uloga vaspitača u vaspitanju deteta je ogromna. Svesni toga da smo mi uzor i vodilja svakog deteta, godinama smo se usavršavali i postali pravi primer obrazovanja i lepog ponašanja. Iz našeg vrtića izlaze deca koja u daljem školovanju postaju najbolji đaci.

Prešli smo dug put, sa malim brojem vaspitnih grupa na početku, do onog što danas naš Vrtić pruža.

U našem vrtiću sa decom rade:

vaspitačice
pedagog
profesor fizičke kulture
profesor engleskog jezika
nastavnik klavira i solfeđa

Svi oni utiču na dobru atmosferu i kvalitetan rad u našem vrtiću.
Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti.

Kategorija: