Vrtić "Bambini"

×

Error message

  • Deprecated function: implode() [function.implode.php]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/gradnis/www/www.gradnis.com/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/gradnis/www/www.gradnis.com/includes/menu.inc).
Adresa: 
ul.Episkopska 10, 18000 Niš
Web: 
www.bambini.rs
Kontakt: 

018 241 766
063 727 8028 

Childcare centar ”Bambini” je novootvoreni objekat koji je počeo sa radom Januara 2012. godine sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije i sticanja prvih saznanja. 

Vašem detetu nudimo igru, zabavu, učenje, maštanje, druženje…a sve uz pomoć sposobnih, motivisanih i edukovanih mladih kadrova. Nudimo vam kvalitetan stručni rad u razvijanju individualnih sposobnosti i socijalizacije Vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu i negu. Iznad svega potenciramo na sigurnosti i bezbednosti za Vaše dete, a čemu svedoči i konstantan video nadzor nad radom sa decom, tako da roditelji u svakom trenitku i sa svakog mesta imaju uvid u tretman svog najmilijeg. 

“Bambini” se nalazi u centru Niša, ul. Episkopska 10, preko puta Saborne Crkve, na prostoru od 250.m2, sa potpuno izdvojenim i nadgledanim ulazom.
Prostor je prilagođen po najvišim standardima kako bi adekvatno zadovoljio sve potrebe deteta, a pored prostorija za igranje, odmor, garderobe, roditeljske sobe i učionice za strane jezike imamo i opremljenu igraonicu od 40.m2 gde mališani mogu da se igraju, bave fizičkim aktivnostima ili proslavljaju rođendane. 

Tokom cele godine vršimo upis dece starosti od 18 meseci do 6 godina.
Radno vreme je od 07 do 17h, svakog radnog dana a po potrebi se prilagođavamo zahtevima roditelja, tako da je omogućeno čuvanje dece u popodnevnim i večernjim časovima kao i vikendom. 

Posetite nas i uverite se u kvalitet koji Vam nudimo.

Celodnedni boravak – 8 i više sati dnevno

Podrzumeva razvijanje idividualnih sposobnosti svakog deteta rad po centrima interesovanja, učenje stranih jezika, glumu, ritmičku sekciju i druge aktivnosti predviđenje programom vaspitno-obrazovnog rada. Za svako dete su obezbeđeni doručak, ručak i užina. 

RAD SE ODVIJA KROZ CENTRE INTERESOVANjA :
- razvoj govora
- razvoj početnih matematičkih pojmova 
- fizičko i zdravstveno vaspitanje 
- muzička kultura 
- likovna kultura 
- upoznavanje okoline

DODATNE AKTIVNOSTI 
- ritmička sekcija 
- gluma i imitacija 
- engleski jezik 
- školica sporta 
- poseta pozorištu i bioskopu 
- izleti 
- humanitarni rad

Poludnevni boravak – do 6 sati dnevno

Sadrzaj je isti kao i prethodni program, u zavisnosti od satnice kada dete boravi u vrtiću. Za svako dete obezbeđena su dva obroka.
 

Poludnevni boravak – do 4 sata dnevno

Sadrzaj je isti kao i prethodni program, u zavisnosti od satnice kada dete boravi u vrtiću. Za svako dete obezbeđen je jedan obrok.
 

Dodatne aktivnosti

U saradnji sa muzičkim studiom za decu „Musicorn“, koja se nalazi u našoj neposrednoj blizini, radi se na ranoj muzičkoj stimulaciji dece i korišćenju muzike kao socijalno, edukativno i kreativno oruđe. Metodologija rada uključuje istraživanje i eksperimentisanje sa zvukom, pevanje, sviranje, pokret i ples, improvizaciju i muzičke igre.

 Učestvujemo u raznim akcijama humanitarnog karaktera, npr. „Gram Ljubavi“, prikupljanje i izrada igračaka za decu bez roditeljskog staranja, prikupljanje stare garderobe za akcije Crvenog Krsta ili za potrebe doma u Kulini, i td.

 U okviru dodatnih aktivnosti organizujemo posete pozorištu i bioskopu, kratke izlete, posećujemo dečije manifestacije kao što je izbor za Majsku Pesmu, a periodično i druge aktivnosti koje unose raznovrsnost i radost u dečiju svakodnevicu i pomažu u proširivanju njihovog interesovanja i obrazovanja .

Kategorija: